Our Blog

Μεταφορική που συσκευάζει – Καλώς ήρθατε στους Ειδικούς

Μεταφορική που συσκευάζει – Καλώς ήρθατε στους Ειδικούς

Όταν πρόκειται για μετακόμιση στην Αθήνα, θα πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε να συσκευάσετε όλα τα υπάρχοντά σας. Για πολλούς ανθρώπους αυτό μπορεί να είναι ένα τρομακτικό μέρος της μετακόμομισης, ειδικά αν έχετε πολλά αντικείμενα στο νοικοκυριό σας. Έχουμε παρατηρήσει από την πολυετή εμπειρία μας ως μεταφορική που συσκευάζει ότι οι άνθρωποι θέλουν να αφήσουν αυτό το μέρος της διαδικασίας μέχρι την τελευταία στιγμή! Καθώς πλησιάζει η μέρα της μετακόμισης, τα επίπεδα άγχους αυξάνονται και η εμπειρία σας γίνεται ξαφνικά εφιάλτης.

Συμβουλές & κόλπα για τη συσκευασία των οικιακών σας αντικειμένων

Η συσκευασία των αντικειμένων ως μεταφορική που συσκευάζει πρέπει πάντα να γίνεται σταδιακά. Το κλειδί είναι να χωρίσετε τις εργασίες συσκευασίας σας σε μικρότερες ομάδες, ώστε να μπορείτε να είστε οργανωμένοι και να έτοιμοι για την μέρα της μετακόμισης. Σας συνιστούμε να χωρίσετε τη δουλειά συσκευασίας σε κάθε δωμάτιο. Ας πάρουμε για παράδειγμα την κουζίνα. Η κουζίνα σας θα είναι ένας ουσιαστικός χώρος του νοικοκυριού σας που πιθανότατα θα χρησιμοποιήσετε μέχρι την ημερομηνία της μετακόμισης.

Προτείνουμε ότι η κουζίνα σας πρέπει να είναι το τελευταίο δωμάτιο στο σπίτι που συσκευάζετε, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αρχίσετε να συσκευάζετε κάποια πράγματα αππό πριν και να οργανώνεστε. Αφιερώστε χρόνο για να γράψετε μια λίστα με όλα τα απαραίτητα αντικείμενα που θα χρειαστείτε από κάθε δωμάτιο του νοικοκυριού σας έως την ημέρα της μετακόμισης. Τώρα θα έχετε μια καλή ιδέα για το τι μπορείτε να συσκευάσετε μακριά από κάθε δωμάτιο χωρίς να διαταράξετε τον τρόπο ζωής και τις καθημερινές σας ρουτίνες.

Μόλις έχετε τη λίστα σας για κάθε δωμάτιο, ξεκινήστε τη συσκευασία μιας καλής εβδομάδας ή δύο πριν από τη μεγάλη μέρα. Καθώς αρχίζετε να γεμίζετε τα κουτιά, φροντίστε να χρωματίσετε τα κουτιά ανά δωμάτιο ή να γράψετε μια περιγραφή των αντικειμένων στο κουτί. Μια καλή συμβουλή είναι να γράψετε στην κορυφή των κιβωτίων σας, ώστε όποιος το μεταφέρει να μπορεί απλώς να κοιτάξει προς τα κάτω για να δει πού πρέπει να πάει στο νέο σπίτι. Το κόστος μετακόμισης αλλάζει ανάλογα τον όγκο και αριθμό των αντικειμένων.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό να έχετε καλά υλικά συσκευασίας και προμήθειες, ώστε τα αντικείμενά σας να προστατεύονται και να είναι ασφαλή κατά τη μεταφορά. Μπορεί να έχετε ήδη κενά κουτιά από χαρτόνι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, αν όχι, θα χρειαστεί να βρείτε το χρόνο για να πάρετε κάποια. Η Metafores4you έχοντας μεγάλη εμπειρία ως μεταφορική που συσκευάζει μπορείτε να τα κάνει όλα αυτά για εσάς.

Μην αφήσετε τις πιο δύσκολες δουλειές για την τελευταία στιγμή

Πρέπει να καταλάβετε ότι η συσκευασία είναι η διαδικασία που απαιτεί χρόνο. Ανεξάρτητα από το ότι έχετε περισσότερα ή λιγότερα πράγματα να κάνετε, η διαχείριση της συγκεκριμένης εργασίας θα χρειαστεί χρόνο, και την αφοσίωση σας. Αν το κάνετε βιαστικά, τότε τα προβλήματα θα είναι εκεί και δεν θα είναι εξελιχθεί σε ευχάριστη εμπειρία. Αφιερώστε το χρόνο σας για να κάνετε τα πράγματα σωστά και ξεκινήστε νωρίς. Θα πρέπει να συσκευάσετε τα απαιτούμενα πράγματα που θα χρησιμοποιηθούν στο νέο σας μέρος.

Εάν σκέφτεστε να προσλάβετε την εταιρεία Metafores4you καθώς πρόκειται για μια μεταφορική που συσκευάζει, τότε κάντε το νωρίς και προγραμματίστε την εργασία σε συνεργασία μαζί τους. Πάρτε τη διαβεβαίωσή σας για όλα, προγραμματίστε τις εργασίες να φτιάξετε τα τιμαλφή σωστά τακτοποιημένα και συσκευασμένα έτσι ώστε να μην υπάρχει τίποτα που να σας ξεφύγει την τελευταία στιγμή και να δημιουργήσετε χάος. Αν πρόκειται για απλές μικρομεταφορές μέσα στην Αθήνα, τότε το πακετάρισμα θα είναι πιο εύκολο και γρήγορο.

Συσκευασία ανά δωμάτιο

Μην ανακατεύετε τα πράγματα και συσκευάστε τα με σχέδιο. Εάν το κάνετε χωρίς πλάνο, τότε θα είναι μια δύσκολη πρόκληση όταν ξεφορτώνουν τα πράγματα οι επαγγελματίες και τα τοποθετούν στο νέο σας σπίτι. Θέλετε να αποφύγετε οποιαδήποτε ζημιά ειδικότερα στις ηλεκτρονικές συσκευές. Η επισκευή υπολογιστή κοστίζει και το γνωρίζουμε πολύ καλά. Προφανώς, όλα θα είναι αναμεμιγμένα και δεν θα υπάρχει ένδειξη για το ποιο κουτί να πρέπει τοποθετηθεί σε κάθε δωμάτιο. Θα το αποθηκεύουν απλά τυχαία και όταν κάνετε την αποσυσκευασία και την τακτοποίηση, ως αποτέλεσμα να χρειαστείτε περισσότερο χρόνο και ενέργεια.

 Σίγουρα, καθιστά όλο το πράγμα πιο δύσκολο και η διαχείριση όλων των πραγμάτων στο νέο μέρος με αυτές τις πρόσθετες προκλήσεις θα σας κάνει να απογοητευτείτε και να εκνευριστείτε. Επομένως, για να αποφύγετε την δύσκολη αυτή κατάσταση, πρέπει να το κάνετε ανά δωμάτιο και να το επισημάνετε σωστά για να αποφύγετε κάθε είδους σύγχυση. Όταν μπορείτε να ακολουθήσετε το ίδιο πρόγραμμα, τότε ολόκληρη η μετακόμιση θα είναι τέλεια για να κάνετε αυτά τα βήματα κατά τη συσκευασία. Οι μεταφορές λίγων αντικειμένων είναι η ειδικότητα μας και μπορούμε να εκτελέσουμε το δρομολόγιο σας άμεσα και στην ώρα που θα συμφωνηθεί.

Μην συσκευάζετε περισσότερα πράγματα από τη μέγιστη χωρητικότητα

Όταν συσκευάζετε το κουτί, θα πρέπει να έχει τα πράγματα ανάλογα με τη χωρητικότητά του. Αν βάλετε περισσότερα πράγματα, τότε θα είναι ο λόγος για ζημιές. Αυτό είναι ιδιαίτερα απαραίτητο για να μην ελαχιστοποιήσετε τον αριθμό των κουτιών. Εάν έχετε την αμφιβολία για την εκτίμηση των συσκευασιών, τότε ελέγξτε προσεκτικά τα πράγματα και βασίζεστε μόνοι σας ανάλογα με τα μεγέθη. Ρωτήστε την Metafores4you, καθώς πρόκειται για μια μεταφορική εταιρεία που συσκευάζει σε όλη την Αθήνα. Πρέπει να έχετε τα σωστά κουτιά μεγέθους και θα πρέπει να είναι στους σωστούς αριθμούς για να εξελιχθεί η μετακόμιση σας πιο εύκολα.

Συνοψίζοντας

Λοιπόν, αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να προσέξετε και στη συνέχεια είναι σίγουρο ότι η διαδικασία της συσκευασίας θα είναι εξαιρετική. Εάν χρειάζεστε βοήθεια σχετικά με την πρόσληψη του σωστού ειδικού επαγγελματία τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Metafores4you τώρα. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε ως μεταφορική που συσκευάζει για να μεταφέρουμε τα πράγματα σας με ασφάλεια.

One Comments

  1. Λάμπρος Πετρόπουλος
    June 10, 2022 Reply

    Καλησπέρα, θέλω να κάνω μετακόμιση στην Αθήνα. Από Άλιμο σε Άλιμο. Ένα νοικοκυριό. Θέλω να αναλάβετε όλες τις εργασίες συσκευασία κτλ. Θα χρειαστεί ανυψωτικό. Θα παραλάβετε τα πράγματα από τον 1ο όροφο και θα τα παραδώσετε στον 5ο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Call Now ButtonΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Enter your keyword