Our Blog

Μεταφορά τηλεόρασης – Τρόποι και λύσεις

Μεταφορά τηλεόρασης – Τρόποι και λύσεις

Οι επίπεδες οθόνες μπορεί να είναι δύσκολες κατά την μεταφορά σε μια μετακόμιση και να σπάσουν εύκολα. Λόγω της εύθραυστης φύσης τους, πρέπει να συσκευάζονται σωστά. Αυτός ο οδηγός θα σας δείξει πώς να συσκευάσετε μια τηλεόραση  σε για μετακόμιση σε πέντε απλά βήματα.

Μεταφορά τηλεόρασης στην Αθήνα.

Οι νεότερες τηλεοράσεις μπορεί να μοιάζουν να μεταφέρονται εύκολα σε σύγκριση με τις παλαιότερες εκδόσεις. Ωστόσο, οι επίπεδες οθόνες πέφτουν εξίσου εύκολα, γρατσουνίζονται ή καταστρέφονται κατά τη διάρκεια μιας μετακόμισης.

Ξέρετε πώς να μεταφέρετε μια τηλεόραση με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο; Δεν είναι δύσκολο, αλλά απαιτεί μερικά επιπλέον βήματα.

1. Αποσυνδέστε τυχόν καλώδια και αξεσουάρ.

Το πρώτο βήμα είναι να αποσυνδέσετε και να οργανώσετε τυχόν εξωτερικά καλώδια. Πάνω από το καλώδιο τροφοδοσίας, θα μπορούσατε να έχετε μισή ντουζίνα άλλα καλώδια τα οποία θα πρέπει να παρακολουθείτε που καταλήγουν.

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να οργανώσετε τα στοιχεία της τηλεόρασης σας:

Σκουπίστε το πίσω μέρος της τηλεόρασης για να δώσετε στον εαυτό σας καθαρό χώρο εργασίας.
Αποσυνδέστε μια συσκευή κάθε φορά και επισημάνετε το καλώδιο χρησιμοποιώντας κολλητική ταινία και μαρκαδόρο.
Βάλτε κάθε καλώδιο στο αντίστοιχο ηλεκτρονικό του ή αποθηκεύστε σε μια τσάντα με φερμουάρ.

2. Τυλίξτε την οθόνη σε μια κουβέρτα ή άλλο φράγμα.

Κατά κάποιο τρόπο, πρέπει να προστατεύσετε την οθόνη από γρατσουνιές που θα μπορούσαν να προκληθούν από άλλα έπιπλα ή υλικά συσκευασίας. Ανάλογα με το τι έχετε στη διάθεσή σας, υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι για να το κάνετε αυτό.

Πώς να ασφαλίσετε μια οθόνη τηλεόρασης για μετακόμιση:

Τυλίξτε μια κουβέρτα γύρω από την οθόνη και ασφαλίστε την κουβέρτα χρησιμοποιώντας ένα μικρό σχοινί ή κορδόνι bungee.
Χρησιμοποιήστε το πλαστικό προστατευτικό περίβλημα που συνοδεύει την τηλεόραση ή αγοράστε κάποιο πλαστικό περιτύλιγμα που είναι κατασκευασμένο για μετακόμιση.
Κολλήστε ένα κομμάτι χαρτί συσκευασίας χρησιμοποιώντας ταινία.

3. Βρείτε την αρχική συσκευασία ή ένα κατάλληλο κιβώτιο

Η αρχική συσκευασία για τηλεοράσεις είναι η καλύτερη επιλογή αποθήκευσης. Η συσκευασία δημιουργείται έχοντας κατά νου την αποστολή, πράγμα που σημαίνει ότι απαιτείται επιπλέον προσοχή για την προστασία κάθε μέρους της τηλεόρασης. Τα τμήματα φελιζόλ δημιουργούν ένα αεροστεγές φράγμα μεταξύ του κουτιού και της οθόνης.

Ενώ σας συνιστούμε να διατηρήσετε την αρχική συσκευασία, κατανοούμε επίσης την επιθυμία ανακύκλωσης παλιών κουτιών για τη μείωση της ακαταστασίας. Εάν αποφασίσετε να απαλλαγείτε από τη συσκευασία, προσπαθήστε να διατηρήσετε το προστατευτικό περίβλημα ή άλλη μορφή προστατευτικού οθόνης στην τηλεόρασή σας. Αυτά τα μανίκια είναι το ιδανικό φράγμα μεταξύ της οθόνης σας και του υλικού συσκευασίας.

Εάν δεν έχετε την αρχική συσκευασία, εξερευνήστε τις ακόλουθες επιλογές:
Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε κιβώτιο μεγέθους που παρέχει τουλάχιστον δύο ή τρεις ίντσες επιπλέον χώρου σε όλες τις πλευρές όταν η τηλεόραση είναι μέσα.
Η χρησιμοποίηση κουβερτών ή παπλωμάτων από το σπίτι σας θα λειτουργήσει καλά για τη συσκευασία μιας τηλεόρασης επίπεδης οθόνης. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την απόσταση μεταξύ της οθόνης και ενός μεγαλύτερου κιβωτίου και παρέχουν επένδυση χωρίς να καταστρέψετε την οθόνη. Επιλέξτε κουβέρτες που δεν έχουν φερμουάρ, κουμπιά ή ραφές που θα μπορούσαν να γρατσουνίσουν την οθόνη.

4. Ασφαλίστε την τηλεόραση μέσα στο φορτηγό.

Το μαύρο ορθογώνιο δείχνει μια τηλεόραση τοποθετημένη μεταξύ μεγαλύτερων αντικειμένων σε όρθια θέση.
Μόλις έχετε την τηλεόραση γεμισμένη και τα κουτιά, σύρετε την στο φορτηγό ή το αυτοκίνητο σε όρθια θέση. Θυμηθείτε, οι τηλεοράσεις πρέπει πάντα να αποθηκεύονται σε όρθια θέση και να ανυψώνονται αν είναι αυτό δυνατό.

Στην ιδανική περίπτωση, αποθηκεύστε την επίπεδη οθόνη μεταξύ άλλων αντικειμένων, οπότε δεν υπάρχει πιθανότητα να μετακινηθεί. Η μετακίνηση της τηλεόρασης από το έδαφος μειώνει τον κίνδυνο πτώσης άλλων βαρύτερων αντικειμένων. Φυσικά στην Metafores4you δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι εσείς, καθώς αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου την παραπάνω διαδικασία.

Εξετάστε αυτές τις ιδέες κατά τη συσκευασία για το φορτηγό σας:
Κρατήστε την τηλεόραση ανάμεσα σε δύο βαριά, ανθεκτικά είδη επίπλων, όπως ανάμεσα σε έναν καναπέ και ένα στρώμα.
Εάν δεν μπορείτε να βρείτε ένα σημείο για να σύρετε την τηλεόραση μεταξύ δύο αντικειμένων, τότε φροντίστε να την ασφαλίσετε στον τοίχο.
Χρησιμοποιήστε ένα καλώδιο bungee για να ασφαλίσετε την τηλεόραση στη θέση της. Συνιστούμε να τοποθετήσετε ένα καλώδιο κατά μήκος της βάσης της μονάδας και ένα άλλο κατά μήκος του άνω τμήματος του πλαστικού πλαισίου.
Αποφύγετε να αφήσετε κάποιο καλώδιο ή σχοινί να έρθει σε επαφή με την οθόνη, ειδικά όταν αυτά τα υλικά τραβούν τεντωμένα για να ασφαλίσουν τη μονάδα.
Φροντίστε να αποθηκεύσετε την τηλεόραση με την οθόνη στραμμένη μακριά από τον τοίχο.

Να θυμάστε

Οι τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη δεν αποτελούν μικρή επένδυση. Ένα γλίστρημα ή λάθος κίνηση μπορεί να σας κοστίσει εκατοντάδες ευρώ σε ζημιά στην τηλεόραση, στο στήριγμα ή / και στον τοίχο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι μεταφορείς μας, δίνουν ιδιαίτερη προσοχή όταν χειρίζονται τοποθετημένες τηλεοράσεις. Η πρόσληψη κάποιου για να φροντίσει τη δουλειά για εσάς είναι ένας καλός τρόπος για την προστασία της τηλεοπτικής σας επένδυσης.

Στην Metafores4you γνωρίζουμε πλήρως όλες τις διαδικασίες προφύλαξης για την ασφαλή μεταφορά της τηλεόρασης σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Call Now ButtonΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Enter your keyword