Μεταφορα Πλυντηριου ρουχων

Μεταφορα Πλυντηριου ρουχων

Μεταφορα Πλυντηριου ρουχων

Τα πλυντήρια και τα στεγνωτήρια αποτελούν σημαντικές επενδύσεις στα νοικοκυριά. Στην Metafores4you η μεταφορά πλυντηρίου ρούχων και η διαδικασία για τη συσκευασία τους είναι ευθύνη μας. Ακολουθήστε προσεκτικά τα παρακάτω βήματα για να αποφύγετε ζημιές και να διασφαλίσετε ότι και οι δύο συσκευές λειτουργούν ομαλά μετά την μετακόμιση.

Βήματα για τη μεταφορά πλυντηρίου ρούχων

Οι ακόλουθες οδηγίες ισχύουν για πλυντήρια top-loader και front-loader (εκτός εάν το εγχειρίδιο του ιδιοκτήτη έχει καθοριστεί διαφορετικά). Τα πρώτα πρώτα βήματα συζητούν πώς να ξεβιδώσετε και να αδειάσετε το μηχάνημα. Σας συνιστούμε να τα κάνετε με την αναφερόμενη σειρά για να αποφύγετε ζημιά στο πλυντήριο ή τραυματισμό στον εαυτό σας. Εάν δεν αισθάνεστε σίγουροι να το κάνετε, η Metafores4you είναι στη διάθεση σας για να το αναλάβει.

Καθαρίστε το. Αδειάστε το άδειο μηχάνημα σε έναν κανονικό κύκλο πλύσης σε ζεστό, χρησιμοποιώντας λευκαντικό ή λευκό ξύδι για να καθαρίσετε το τύμπανο και τις γραμμές αποστράγγισης των υπολειμμάτων απορρυπαντικού. Αφήστε την πόρτα ανοιχτή για τουλάχιστον 24 ώρες για να στεγνώσει εντελώς.

Κλείστε την παροχή νερού. Αυτές οι βαλβίδες βρίσκονται συνήθως πίσω από τη ροδέλα στον τοίχο. Ίσως χρειαστεί να μεταφέρετε το μηχάνημα μακριά από τον τοίχο για να φτάσετε πίσω, αλλά προσέξτε να μην τραβήξετε τις γραμμές. Αντ ‘αυτού, μετακινήστε το αρκετά για να απενεργοποιήσετε τις βαλβίδες τροφοδοσίας (συνήθως γίνεται περιστρέφοντας δεξιόστροφα).

Απενεργοποιήστε την τροφοδοσία. Βρείτε το πλυντήριο στον ηλεκτρικό πίνακα του σπιτιού σας και απενεργοποιήστε το.

Αποσυνδέστε το. Ακολουθήστε το καλώδιο στην πρίζα και αποσυνδέστε το.

Αποσυνδέστε και αποστραγγίστε τους εύκαμπτους σωλήνες. Υπάρχει πιθανό εναπομένον νερό στους σωλήνες που θα χρειαστεί εκκένωση. Έχετε ένα κουβά ή μεγάλο μπολ εύχρηστο και χρησιμοποιήστε πένσα για να αποσυνδέσετε τους εύκαμπτους σωλήνες ζεστού και κρύου νερού από τις βαλβίδες. Κρατήστε τους εύκαμπτους σωλήνες σε όρθια θέση για να αποτρέψετε το νερό να χυθεί και αποσυνδέστε έναν κάθε φορά, αδειάζοντας οποιοδήποτε νερό στον κάδο.

Αφαιρέστε τους εύκαμπτους σωλήνες νερού από το πλυντήριο. Χρησιμοποιήστε πένσα ολίσθησης για να αποσυνδέσετε τους εύκαμπτους σωλήνες από το μηχάνημα, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα κατά τη διάρκεια της μετακόμισης.

Κρατήστε το σωλήνα αποστράγγισης συνδεδεμένο. Ασφαλίστε τον εύκαμπτο σωλήνα αποστράγγισης όρθια στη συσκευή χρησιμοποιώντας ταινία ή πλαστικό περιτύλιγμα. Η διατήρησή του δίνει στο υπόλοιπο νερό ένα μέρος για να περάσει, αντί να διαρρεύσει κατά τη μεταφορά.

Καθαρίστε το εξωτερικό. Χρησιμοποιήστε καθαριστικό οικιακής χρήσης για να αφαιρέσετε τη βρωμιά ή τη σκόνη.

Εγκατάσταση κλειδαριών πλυντηρίου. Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο οδηγιών για να μάθετε πώς να διατηρείτε το τύμπανο και άλλα μέρη στη θέση τους κατά τη διάρκεια μιας μετακόμισης πλυντηρίου. Οι κορυφαίοι φορτωτές συνήθως απαιτούν να κολλήσετε αφρό ή χαρτόνι ανάμεσα στο τύμπανο και τη θήκη. Εάν δεν έχετε πλέον τις αρχικές κλειδαριές, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή για να αγοράσετε μερικές.

Ασφαλίστε τα εξαρτήματα. Συνδέστε τα καλώδια στο πίσω μέρος του μηχανήματος με ταινία και ασφαλίστε το καπάκι με πλαστικό περιτύλιγμα.

Προστατέψτε τη ροδέλα. Χρησιμοποιήστε κουβέρτες ή χαρτόνι για να προστατεύσετε το πλυντήριο από γρατσουνιές και χτυπήματα κατά τη μεταφορά.

Φυσικά όπως γίνεται ευκόλως αντιληπτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή, γι αυτό συνίσταται να εμπιστευτείτε τους έμπειρους συνεργάτες μας για την μεταφορά του πλυντηρίου ρούχων σας με ασφάλεια.

Συμπληρώστε την φόρμα η καλέστε μας για να σχεδιάζουμε το πλάνο της δική σας μετακόμισης.

    Call Now ButtonΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

    Enter your keyword