Μεταφορα ψυγειου

Μεταφορα ψυγειου

Μεταφορα ψυγειου

Η μεταφορά ψυγείου δεν χρειάζεται να είναι εφιάλτης – απλά πρέπει να ξέρετε τι να κάνετε. H Metafores4you αναλαμβάνει την μετακόμιση του ψυγείου σας με ασφάλεια, καθώς οι έμπειροι επαγγελματίες μας γνωρίζουν τις διαδικασίες μεταφορές ψυγείου βήμα προς βήμα.

Δείτε παρακάτω τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για την μεταφορά ψυγείου.

Βήμα 1: Απενεργοποιήστε και αποσυνδέστε το ψυγείο σας τη νύχτα πριν την μετακόμιση

Βήμα 2: Καθαρίστε σχολαστικά το ψυγείο σας αφαιρώντας όλα τα τρόφιμα και απολυμάνετε όλες τις επιφάνειες

Βήμα 3: Αφαιρέστε τα εσωτερικά γυάλινα ράφια και τυλίξτε ξεχωριστά

Βήμα 4: Μεταφέρετε το ψυγείο χωρίς να χαράξετε το πάτωμα

Βήμα 5: Τυλίξτε το ψυγείο σας σε επαγγελματικό περιτύλιγμα συσκευασίας πριν το καλύψετε σε κουβέρτες

Βήμα 6: Σύρετε ένα κινούμενο τρόλεϊ κάτω από το ψυγείο και στερεώστε ένα λουρί γύρω από αυτό

Βήμα 7: Μετακινήστε το ψυγείο σας προσεκτικά και αργά.

Βήμα 1: Απενεργοποιήστε και αποσυνδέστε το ψυγείο σας τη νύχτα πριν την μετακόμιση

Στη μεταφορά ψυγείου πρέπει να δώσετε στον εξατμιστή αρκετό χρόνο για να ξεπαγώσει αλλιώς κινδυνεύετε να το καταστρέψετε κατά τη μεταφορά. Εάν απενεργοποιήσετε το ψυγείο σας το προηγούμενο βράδυ, θα δοθεί επίσης στα λάδια και τα υγρά αρκετός χρόνος για να ηρεμήσουν και να σταματήσουν να κινούνται μέσω του συμπιεστή. Εάν το ψυγείο σας διαθέτει αυτόματη παγομηχανή, θα πρέπει να αποσυνδέσετε τον εύκαμπτο σωλήνα νερού και να αφαιρέσετε όλο τον πάγο από το διαμέρισμα για να αποφύγετε διαρροές και ζημιές κατά τη μετακίνηση ενός ψυγείου.

Βήμα 2: Καθαρίστε σχολαστικά το ψυγείο σας αφαιρώντας όλα τα τρόφιμα και απολυμάνετε όλες τις επιφάνειες
Μόλις σβήσετε το ψυγείο σας, θα πρέπει να ξεκινήσετε τη διαδικασία αφαίρεσης όλου του φαγητού και καθαρισμού. Μόλις σβήσετε το ψυγείο θα αρχίσει να ζεσταίνεται. Ένα ζεστό, βρώμικο ψυγείο δημιουργεί μια πολύ δυσάρεστη οσμή, οπότε αφιερώστε λίγη προσπάθεια στη διαδικασία καθαρισμού εάν θέλετε να απολαύσετε ένα φρέσκο ​​ψυγείο στη νέα σας διεύθυνση.

Βήμα 3: Αφαιρέστε τα εσωτερικά γυάλινα ράφια και τυλίξτε ξεχωριστά

Για να μεταφέρετε με ασφάλεια τον καταψύκτη ψυγείου, πρέπει να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο τυχόν ζημιάς. Ένα κοινό λάθος που κάνουν οι άνθρωποι είναι να ξεχάσουν να αφαιρέσουν τα γυάλινα ράφια μέσα στο ψυγείο. Μόλις καθαρίσετε και απολυμάνετε τα ράφια, θα πρέπει να τα τυλίξετε σε χαρτί συσκευασίας ή σε φυσαλίδες και να τα μεταφέρετε ξεχωριστά. Εάν τα αφήσετε μέσα στο ψυγείο, μπορούν να αναπηδήσουν και να σπάσουν, αφήνοντάς σας να αφαιρέσετε επίπονα όλο το ποτήρι από το ψυγείο σας και να πληρώσετε το λογαριασμό για ένα νέο σετ ραφιών.

Βήμα 4: Μεταφέρετε το ψυγείο χωρίς να ξύσετε το δάπεδο

Η γνώση του τρόπου μεταφοράς του ψυγείου χωρίς ξύσιμο του δαπέδου είναι βασική πτυχή οποιασδήποτε μετακόμισης ψυγείου. Εάν είστε τυχεροί, το ψυγείο σας θα έχει τροχούς πάνω του, που σημαίνει ότι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το βγάλετε απαλά από τη θέση του. Εάν το ψυγείο σας δεν έχει τροχούς, θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί. Δεν θέλετε να ανακατέψετε το ψυγείο σας στο έδαφος γιατί οι αιχμηρές επιφάνειες από κάτω θα καταστρέψουν το δάπεδο. Αντ ‘αυτού, πρέπει να κουνήσετε το ψυγείο προς τα πίσω και να σύρετε ένα φύλλο ή ένα μεγάλο κομμάτι χαρτόνι κάτω από το ψυγείο.

Βήμα 5: Τυλίξτε το ψυγείο σας σε επαγγελματική συσκευασία πριν το καλύψετε σε κουβέρτες

Το ψυγείο είναι μια σημαντική επένδυση. Όταν μεταφέρετε ένα ψυγείο, πρέπει να επενδύσετε σε ποιοτικά υλικά συσκευασίας που θα το προστατεύουν από βαθουλώματα, χτυπήματα και γρατζουνιές, καθώς και ζημιά στους εσωτερικούς μηχανισμούς του. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να τοποθετήσετε το ψυγείο σας σε δύο στρώσεις προστατευτικού περιτυλίγματος. Το πρώτο βήμα περιλαμβάνει τη χρήση επαγγελματικού περιτυλίγματος συσκευασίας για την παροχή του πρώτου στρώματος προστασίας. Μετά από αυτό θα πρέπει να καλύψετε το ψυγείο σε κουβέρτες και να στερεώσετε τις κουβέρτες στο ψυγείο με ταινία συσκευασίας. Ποτέ μην αφήνετε την ταινία συσκευασίας να έρχεται σε άμεση επαφή με την επιφάνεια του ψυγείου, καθώς μπορεί να αφήσει ένα υπόλειμμα και να επισημάνει μόνιμα το ψυγείο σας.

Βήμα 6: Σύρετε ένα μετακινούμενο τρόλεϊ κάτω από το ψυγείο και στερεώστε ένα λουρί γύρω από αυτό

Μόλις καλύψετε πλήρως κάθε επιφάνεια ενός ψυγείου, πρέπει να καταλάβετε πώς να μεταφέρετε ένα ψυγείο. Ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να σύρετε ένα κινούμενο καρότσι κάτω από το ψυγείο και να χρησιμοποιήσετε ένα λουράκι για να στερεώσετε το ψυγείο στο καρότσι. Χρειάζεστε δύο άτομα για αυτό το βήμα, καθώς ένα άτομο πρέπει να κουνήσει το καρότσι πίσω, ενώ το άλλο άτομο σπρώχνει το ψυγείο προς τα εμπρός. Εάν μεταφέρετε το ψυγείο σε ένα φορτηγό, το άτομο που κρατά το καροτσάκι πρέπει πάντα να πηγαίνει προς τα πίσω, με το άτομο στο μπροστινό μέρος να παρέχει υποστήριξη και να εμποδίζει το ψυγείο να ανατραπεί προς τα εμπρός. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ασφαλίσει το ψυγείο όταν βρίσκεται μέσα στο φορτηγό, ώστε να μην αναπηδά κατά τη μεταφορά.

Βήμα 7: Μεταφέρετε το ψυγείο σας προσεκτικά και αργά

Όταν πρόκειται να μάθετε πώς να μεταφέρετε ένα ψυγείο, ένα από τα πιο σημαντικά βήματα είναι η ίδια η διαδικασία διαμετακόμισης. Κατά τη μεταφορά, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το ψυγείο μεταφέρετε προσεκτικά και αργά. Θυμηθείτε, τα ψυγεία πρέπει πάντα να μεταφέρονται σε όρθια θέση για την προστασία των εσωτερικών μηχανισμών. Έτσι, δεν θέλετε να επιταχύνετε γύρω από στρογγυλά ή υπερβολικά κοίλα, κινδυνεύοντας να χτυπήσετε το ψυγείο σας. Όσον αφορά τη μεταφορά ψυγείου, ο αργός και σταθερός κερδίζει πραγματικά τον αγώνα.

Στη Metafores4you αναλαμβάνουμε την δύσκολη μετακόμιση του ψυγείου σας στο νέο σας χώρο και έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για κάθε βήμα της μετακόμισης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Call Now ButtonΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Enter your keyword