Our Blog

Αμπαλάρισμα Επίπλων – Αμπαλάζ από τους Ειδικούς

Αμπαλάρισμα Επίπλων – Αμπαλάζ από τους Ειδικούς

Το αμπαλάρισμα επίπλων είναι μια απαραίτητη διαδικασία. Με το αμπαλάζ προστατεύονται τα έπιπλα σας από φθορές και ζημιές κατά τη διάρκεια της μετάκομισης. Χρειάζεστε όμως τόσο ποιοτικά υλικά όσο και έμπειρους επαγγελματίες. Στη Metafores4you είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου το αμπαλάζ των επίπλων σας με το αίσθημα της ευθύνης.

Δείτε παρακάτω τις κορυφαίες μας συμβουλές για αμπαλάρισμα επίπλων

Η μετακόμιση στην Αθήνα μπορεί να είναι μεγάλη δουλειά. Είτε συσκευάζετε ολόκληρο το σπίτι είτε αποθηκεύετε κάποια πράγματα, πρόκειται για μια σκληρή δουλειά και μπορεί να είναι πολύ χρονοβόρα. Έτσι, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε, με τις ειδικές συμβουλές αμπαλάζ για μετακκόμιση. Θα σας βοηθήσουμε να ελέγξετε τη μεγάλη μετακόμιση, ώστε να μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι τα πράγματα σας είναι ασφαλή.

Πώς να συσκευάσετε κουτιά για σωστό αμπαλάζ

Πώς να συσκευάσετε ένα κουτί με τιμές και νούμερα ένα όταν πρόκειται για τις καλύτερες συμβουλές αμπαλάζ και συσκευασίας για μετακόμιση. Μπορεί να φαίνεται σαν κάτι που δεν μπορείς να κάνεις λάθος, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχει ολόκληρο σχέδιο. Για να συσκευάσετε τα πράγματα σας με ασφάλεια, δοκιμάστε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα. Ακόμα και μια ανακαίνιση φαρμακείου χρίζει μεγάλης προσοχής.

Ξεκινήστε πατώντας το κάτω μέρος του κουτιού και τις πλευρές τόσο ψηλά όσο το πρώτο επίπεδο αντικειμένων. Τοποθετήστε στρώματα περιτυλίγματος φυσαλίδων ή χαρτί στο κάτω μέρος, στις πλευρές και ανάμεσα σε κάθε στρώση αντικειμένων. Βεβαιωθείτε ότι τα βαρύτερα αντικείμενα είναι συσκευασμένα στο κάτω μέρος του κιβωτίου και, στη συνέχεια, στο επάνω μέρος του κουτιού βάλτε τα ελαφρύτερα αντικείμενα.

Χρησιμοποιήστε περιτυλίγματα και χαρτί για εύθραυστα αντικείμενα

Συσκευάστε τα πάντα σφιχτά, ώστε να μην υπάρχει κίνηση. Κλείστε και κολλήστε με ασφάλεια το κουτί. Επισημάνετε τα περιεχόμενα με σαφήνεια (π.χ. σκεύη κουζίνας ή κλινοσκεπάσματα), ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι υπάρχει και πού πρέπει να πάνε, βοηθώντας σας να ελαχιστοποιήσετε την αναστάτωση. Θυμηθείτε, ότι αν και είναι δελεαστικό να δοκιμάσετε και να πάρετε όσα περισσότερα μπορείτε σε κάθε κουτί, μην τα παρα γεμίσετε. Θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο για να μετακινηθούν και ίσως χρειαστεί να ξανασυσκευαστούν την ημέρα της μετακόμισης.

Προνοήστε και ετοιμαστείτε

Οι περισσότεροι από εμάς έχουν περισσότερα πράγματα από ό, τι αντιλαμβανόμαστε. Μην πέσετε στην παγίδα της χαλάρωσης, υποτιμώντας τι κρύβεται και χρειάζεται συσκευασία. Σκεφτείτε τα ντουλάπια, τις συσκευές κουζίνας, οτιδήποτε αποθηκεύσετε σε αποθηκευτικούς χώρους. Όλα προστίθενται γρήγορα. Για να είστε ρεαλιστές σχετικά με το πόσα έχετε.

Αποφασίστε εκ των προτέρων

Βεβαιωθείτε ότι έχετε προμηθευτεί κιβώτια κατάλληλα για την εργασία με αρκετά υλικά συσκευασίας για να ταιριάζουν με αυτά που έχετε. Αν δεν θέλετε να μπείτε σε τέτοια διαδικασία, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την συσκευασία αντικειμένων αλλά και το αμπαλάρισμα.

Κερδίστε χρόνο

Είναι επίσης εύκολο να υποτιμήσετε το χρονικό διάστημα που θα χρειαστείτε για να συσκευάσετε τα προϊόντα σας. Η συσκευασία διαρκεί πάντα περισσότερο από ό, τι περιμένετε, οπότε σχεδιάστε για αυτό. Μπορεί εύκολα να χρειαστεί έως και μία εβδομάδα συνεχής εργασίας για να συσκευαστεί ένα σπίτι τριών ή τεσσάρων υπνοδωματίων, οπότε δώστε στον εαυτό σας άφθονο χρόνο.

Χωρίστε το σε μικρότερες θέσεις εργασίας

Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν τουλάχιστον δύο εβδομάδες ή ίσως ακόμη και ένα μήνα νωρίτερα ότι κιθα μετακομίσουν. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτόν τον χρόνο, χωρίζοντας την εργασία σε μικρότερες εργασίες και κάντε ένα σχέδιο. Προσπαθήστε να κάνετε τα υπνοδωμάτια μια εβδομάδα, τα καθιστικά την επόμενη, αφήνοντας μόνο τα απαραίτητα για να περάσετε τις επόμενες δύο εβδομάδες. Αντιμετωπίζοντας τη συσκευασία σας σε κομμάτια και χαρτογραφώντας το χρονοδιάγραμμά σας, κάνει τη δουλειά λιγότερο τρομακτική και σας δίνει μια σαφή πορεία για το μέλλον.

Κάντε το εύκολο

Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να μην κάνετε αυτή τη δουλειά πιο εύκολη για τον εαυτό σας. Προχωρήστε λοιπόν και συσκευάστε πρώτα τα ευκολότερα, μη απαραίτητα πράγματα. Θα σας ανακουφίσει θα σας δώσει μια αίσθηση επίτευξης που θα σας βοηθήσει να σας παρακινήσει να δείτε τη δουλειά μέχρι το τέλος. Το κόστος μετακόμισης εξαρτάται από τα πράγματα που θα γίνει το αμπαλάζ. Επικοινωνήστε μαζί μας για εξετάσουμε τις ανάγκες της δικής σας μετακόμισης.

Συσκευάστε τα πάντα

Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Επομένως, όταν μιλάμε για συμβουλές σχετικά με τη συσκευασία και αμπαλάρισμα ενός σπιτιού για μετακόμιση, είναι σημαντικό να σκεφτείτε να αποσυσκευάσετε στο άλλο άκρο. Αν λοιπόν μετακομίζετε σε νέο σπίτι, κάντε μια μικρή λίστα με τα απαραίτητα για τη συσκευασία της τελευταίας στιγμής. 

Στην κουζίνα, κρατήστε πιάτα, ποτήρια και μαχαιροπήρουνα όσο έχετε άτομα στο σπίτι. Συσκευάστε τα όλα εκτός από μια κατσαρόλα ή τηγάνι. Κρατήστε μια πετσέτα, προϊόντα καθαρισμού και οποιεσδήποτε άλλες ανάγκες θα χρειαστείτε αμέσως στο νέο σας σπίτι. Αυτά θα είναι τα τελευταία πράγματα που συσκευάζετε λίγο πριν βγείτε και το πρώτο πράγμα που αποσυσκευάζετε όταν μετακομίζετε.

Ίσως θέλετε να πάρετε μαζί σας αυτό το κουτί στο αυτοκίνητο όταν μετακομίζετε. Με αυτόν τον τρόπο, όταν φτάσετε στο νέο σας σπίτι, θα ξέρετε ακριβώς πού πηγαίνετε το κουτί, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε κατευθείαν.

Απενεργοποιήστε τα ψυγεία νωρίς

Τα ψυγεία πρέπει να απενεργοποιηθούν 24-48 ώρες πριν μεταφερθούν. Πιθανότατα θα θέλατε επίσης να καθαρίσετε καλά το ψυγείο σας. Θα μπορούσε να ζεσταθεί μέσα, ενώ οι πόρτες είναι κλειστές και δεν θέλετε να συμβεί κάτι τέτοιο όταν φτάσετε στο νέο σας μέρος. Επίσης, είναι καλή ιδέα να βγάλετε από τα ράφια για να αποφύγετε τη μετατόπιση και το σπάσιμο κατά τη μεταφορά.

Στεγνό πλυντήριο

Βεβαιωθείτε ότι το πλυντήριο σας είναι στραγγισμένο καλά πριν από τη μετακόμιση. Ελέγξτε ξανά ότι δεν έχει μείνει νερό στους σωλήνες. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι παγιδευμένο νερό που διαρρέει και καταστρέφει τα άλλα πράγματα. Δώστε προσοχή στα βαριά αντικείμενα. Προτείνεται να τα αφήσετε σε εμάς καθώς πολλές επεμβάσεις αρθροπλαστικής ισχίου έχουν πραγματοποιηθεί λόγω τραυματισμών.

Με τις κορυφαίες συμβουλές συσκευασίας και αμπαλάζ για μετακόμιση, η επόμενη μεγάλη σας μέρα θα πρέπει να είναι ευκολότερη από την τελευταία. Και αν έχετε κάτι που πρέπει χρειάζεται απόθηκευση, ενημερώστε μας και οι συνεργάτες μας θαχαρούν να σας βοηθήσουν. Το αμπαλάρισμα επίπλων είναι για εμάς ο καλύτερος τρόπος για την προστασία των αντικειμένων σας. Είμαστε στη διάθεση σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Call Now ButtonΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Enter your keyword