Our Blog

Πόσο χρεώνει μια μεταφορική εταιρεία – Κόστος Μετακόμισης

Πόσο χρεώνει μια μεταφορική εταιρεία – Κόστος Μετακόμισης

Η εταιρεία Metafores4you προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες μετακόμισης για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Καμία δουλειά δεν είναι πολύ μικρή ή πολύ μεγάλη για να την χειριστούμε. Είτε πρόκειται για μια μικρή, τοπική κίνηση είτε για μια μεγάλη μετακόμιση στην Αθήνα μπορούμε να βοηθήσουμε. Απαντάμε στο ερώτημα πόσο κοστίζει μια μετακόμιση στην Αθήνα.

Κατά την πρόσληψη μιας εταιρείας μετακόμισης, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πόσο θα κοστίσει η δική σας μετακόμιση. Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά το συνολικό κόστος της μετακόμισης, όπως:

 • Που μένετε
 • Από περιοχή σε περιοχή
 • Η εποχή του χρόνου
 • Το ποσό των αντικειμένων που χρειάζεστε για την μετακόμιση
 • Χρήση ανυψωτικού μηχανήματος

Τιμές που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή μιας μεταφορικής εταιρείας

Κατά τον προγραμματισμό, ακολουθούν ορισμένα άλλα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τον συνυπολογισμό του συνολικού κόστους μετακόμισης:

 • Πρόσληψη εταιρείας
 • Συσκευασία οικιακών ειδών
 • Πώληση του σπιτιού σας
 • Προετοιμασία για την μετακόμιση
 • Κάνοντας ρυθμίσεις για το νέο σπίτι

Οι τιμές μπορούν επίσης να εξαρτηθούν από την απόσταση της μετακόμισης και αν πρόκειται για τοπική ή μεγαλύτερης απόστασης μετακόμιση. Μια τοπική μετακόμιση σε όλη την πόλη πιθανότατα θα είναι λιγότερο από μια μετακόμιση πιο μακριά. Οι τιμές θα αυξηθούν ή θα μειωθούν με βάση τη σειρά των υπηρεσιών που θα επιλέξετε. Η συσκευασία, η φόρτωση και η μεταφορά των προϊόντων σας συμπεριλαμβάνονται συνήθως στην εκτίμηση κόστους.

Ίσως χρειαστεί επίσης να μάθετε εάν θα πρέπει να λάβετε υπόψη έξοδα όπως:

 • Ειδικός τύπος επίπλων ή αγαθών που χρειάζονται επιπλέον φροντίδα
 • Αποσυναρμολόγηση και επανασυναρμολόγηση οποιουδήποτε από τα υπάρχοντά σας
 • Υπηρεσίες αποθήκευσης

Ας ρίξουμε μια ματιά στο κόστος για αυτούς τους τύπους τοπικών και μεγάλων αποστάσεων κινήσεων

Τοπικές Μετακομίσεις

Οι τοπικές μετακομίσεις αναφέρονται συνήθως σε ένα σταθερό ποσό ανάλογα την μετακόμιση. Η απόσταση εντός της Αττικής θεωρείται επίσης εντός της προσφοράς όπως και το αν πρόκειται για μικρομεταφορά. Ορισμένες εταιρείες παρέχουν στους πελάτες μια επιλογή κατ ‘αποκοπή για τοπικές κινήσεις επίσης. Η εταιρεία μας υπολογίζει το κατ ‘αποκοπή ποσοστό υπολογίζοντας τον αριθμό ωρών που θα χρειαστούν για την ολοκλήρωση της μετακόμισης. Πρόκειται για πολύ χρήσιμες πληροφορίες για να μάθετε πότε προσπαθείτε να λάβετε την απάντηση στο “Πόσο κοστίζει μια μετακόμιση;

Μετακομίσεις μεγάλων αποστάσεων

Εάν σκοπεύετε να μετακομίσετε σε μεγαλύτερη απόσταση, τότε τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Σε αντίθεση με τις μετακομίσεις στην Αθήνα, οι υπεραστικές τιμές αναφέρονται με βάση το βάρος των αγαθών, το κόστος εργασίας και την απόσταση που διανύθηκε. Συμπεριλαμβάνεται στο κόστος και η τιμή ασφάλισης για τη μετακόμιση σας.

Άλλοι παράγοντες για το πόσο κοστίζει μια μετακόμιση

Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν άλλοι παράγοντες, ή μετακινούμενα πρόσθετα, που θα προσθέσουν στο συνολικό κόστος. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα αναλώσιμα όπως κουτιά, ταινία και υλικά συσκευασίας. Τα κουτιά μπορούν να αγοραστούν με διάφορα διαθέσιμα μεγέθη, από μικρά έως μεσαία και μεγάλα. Μπορεί επίσης να χρειαστείτε ειδική συσκευασία για πιάτα, ρούχα, έργα τέχνης, φωτογραφίες και άλλα είδη οικιακής χρήσης.

Πρόσθετα έξοδα

Επιπλέον, πρέπει να λάβετε υπόψη τυχόν έξοδα ταξιδιού. Το κόστος ταξιδιού στο νέο σας σπίτι, είτε μακριά είτε κοντά, με αυτοκίνητο, θα περιλαμβάνει ξενοδοχεία ή άλλα καταλύματα, φυσικό αέριο και κόστος φαγητού όταν οδηγείτε. Εάν πετάτε, θα πρέπει να λάβετε υπόψη το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων και της μεταφοράς από το αεροδρόμιο στο νέο σπίτι σας.

Τώρα που έχετε μια ιδέα για το κόστος πρόσληψης μεταφορικής εταιρείας, τι γίνεται αν αποφασίσετε να προχωρήσετε μόνοι σας χωρίς τη βοήθεια επαγγελματικής εταιρείας;

Έξοδα μετακόμισης μόνοι σας

Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να το κάνετε μόνοι σας, θα πρέπει πρώτα να καταλάβετε με τι θα μεταφέρετε τα υπάρχοντά σας . Έχετε πρόσβαση σε ένα φορτηγό; Η ενοικίαση φορτηγού θα κοστίζει κατ ‘αποκοπή χρέωση ανάλογα τα έπιπλα και την μετακόμιση. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι περιλαμβάνεται όλος ο εξοπλισμός για να σας βοηθήσει να μεταφέρετε βαρύτερα αντικείμενα. Επιπλέον, μην ξεχνάτε ότι θα χρειαστούν περισσότερα από ένα άτομα για να μεταφέρετε τα πράγματά σας!

Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα σωστά αναλώσιμα, όπως ταινία, κουτιά και υλικό συσκευασίας. Το κόστος των καυσίμων ποικίλλει για την ενοικίαση φορτηγών φορτηγών. Ασφάλιση μετακίνησης, τρόφιμα, ξενοδοχεία, διόδια, φόροι και άλλα έξοδα πρέπει να ληφθούν επίσης υπόψη.

Προετοιμαστείτε για την μετακόμιση σας

Η προετοιμασία και ο προγραμματισμός προχωρούν πολύ όταν πρόκειται για αναζήτηση μιας μεταφορικής εταιρείας και για την μετακόμισης σας. Παρόλο που μπορείτε να βρείτε μεταφορικές εταιρείες στο διαδίκτυο, είναι σημαντικό να βρείτε αξιόπιστους συνεργάτες μεταφορείς με καλές κριτικές στο διαδίκτυο. Μπορείτε πάντα να ζητήσετε συστάσεις από φίλους, συγγενείς ή τοπικούς επαγγελματίες.

Η ικανότητα, η εμπειρία και η αξιοπιστία είναι ζωτικής σημασίας. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να βρείτε επαληθευμένες κριτικές και έναν αξιόπιστο συνεργάτη για να εξασφαλίσετε μια ασφαλή, προσιτή, χωρίς άγχος μετακόμιση.

Η εταιρεία μας Metafores4you θα σας δώσει μια καλή ιδέα για το τι θα σας κοστίσει μια πιθανή μετακόμιση. Η μετακόμιση μπορεί να είναι μια συναρπαστική στιγμή και θα νιώσετε πολύ καλύτερα γι ‘αυτό εάν γνωρίζετε το κόστος που θα προκύψει κατά τον προγραμματισμό της μετακόμιση σας εκ των προτέρων.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε το πλάνο της δικής σας μετακόμισης.

  2 Comments:

  1. Avatar

   […] σας παρακινήσει να δείτε τη δουλειά μέχρι το τέλος. Το κόστος μετακόμισης εξαρτάται από τα πράγματα που θα γίνει το αμπαλάζ. […]

  2. Avatar

   […] τα κάτω για να δει πού πρέπει να πάει στο νέο σπίτι. Το κόστος μετακόμισης αλλάζει ανάλογα τον όγκο και αριθμό των […]

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Related Posts

  Call Now ButtonΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

  Enter your keyword