ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Η διαδικασία για μεταφορά κουζίνας μπορεί να διαφέρει από έργο σε έργο, αλλά γενικά, η αφαίρεση ολόκληρης της κουζίνας συνεπάγεται την αφαίρεση συσκευών και ντουλαπιών με αντίστροφη σειρά από τον τρόπο που είχαν αρχικά εγκατασταθεί. Σημαντικές ανακαινίσεις κουζίνας που απαιτούν δομικές αλλαγές, όπως αφαίρεση τοίχων ή πορτών, συνεπάγονται επίσης κάποια επιπλέον εργασία πλαισίου.

Διαδικασία για Μεταφορά Κουζίνας

Η μέση διαδικασία αφαίρεσης κουζίνας ξεκινά με την αφαίρεση συσκευής. Στη συνέχεια, τα εξαρτήματα υδραυλικών, οι πάγκοι και τα ερμάρια μπορούν να απεγκατασταθούν. Η αφαίρεση συσκευών καθαρίζει πρώτα αρκετό χώρο για να ολοκληρώσει το υπόλοιπο του έργου. Πριν από την ολοκλήρωση αυτής της εργασίας, ένα οι επαγγελματίες μεταφορείς θα αποσυνδέσει τυχόν σωλήνες παροχής νερού που χρησιμοποιούνται για εξαρτήματα παγομηχανής. Εάν αυτό το βήμα γίνει εσφαλμένα, ενδέχεται να προκληθεί σοβαρή ζημιά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η μετάβαση σε μια επαγγελματική υπηρεσία απομάκρυνσης είναι πολύ σημαντική!

Υδραυλικά φωτιστικά, όπως νεροχύτης και το πλυντήριο πιάτων, όλα πρέπει να αποσυνδεθούν επίσης. Η διαδικασία αφαίρεσης εδώ ποικίλλει ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο το πλυντήριο πιάτων συνδέεται στον πάγκο σας. Τα πλυντήρια πιάτων που είναι ασφαλισμένα στα ντουλάπια ή στον πάγκο μπορούν να αφαιρεθούν αφού ξεβιδωθούν, ενώ οι νεροχύτες που συγκρατούνται στον πάγκο πρέπει να ξεκολλήσουν.

Το επόμενο βήμα μετά την αφαίρεση οποιωνδήποτε υδραυλικών εξαρτημάτων είναι η αποσύνδεση των πάγκων, οι οποίοι συνήθως συνδέονται με πλαίσια ντουλαπιών. Οι επαγγελματίες της Metafores4you μπορούν να βγάλουν ολόκληρους πάγκους χωρίς να σπαταλήσουν κανένα υλικό. Είναι καλύτερο να εργάζεστε από τη βάση προς τα πάνω κατά την αφαίρεση. Με αυτόν τον τρόπο, τα χαμηλότερα εξαρτήματα δεν εμποδίζουν τα ανώτερα ντουλάπια όταν έρθει η ώρα να τα αφαιρέσετε από την υπάρχουσα κουζίνα σας.

Αυτή η πολύπλοκη διαδικασία μπορεί να χρειαστεί ημέρες για να ολοκληρωθεί, αλλά η Metafores4you μπορεί να ολοκληρώσει οποιοδήποτε έργο σε μία μέρα. Μπορούμε επίσης να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας ώστε να λειτουργούν με τη μοναδική δομή και την κουζίνα σας.

Η Metafores4you μπορεί να αφαιρέσει την κουζίνα σας με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο χωρίς να βλάψει το περιβάλλον. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ανακυκλώνοντας την πολυτελή κουζίνα σας, μπορείτε να εξαλείψετε τα απόβλητα υγειονομικής ταφής και το σχετικό ενεργειακό κόστος.

Εάν θέλετε να μεταφέρετε την κουζίνα σας αποτελεσματικά και με ασφάλεια, επικοινωνήστε μαζί μας.

Συμπληρώστε την φόρμα η καλέστε μας για να σχεδιάζουμε το πλάνο της δική σας μετακόμισης.

    Call Now ButtonΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

    Enter your keyword