Μικρο μεταφορες

Μικρο μεταφορες

Μικρο μεταφορες

Στην εταιρεία Metafores4you, αναλαμβάνουμε κάθε είδους μικρομεταφορές σε όλη την Αθήνα. Διαθέτουμε τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία σε μεταφορές φορτοταξί, καθώς έχουμε εκτελέσει και τρέχουμε καθημερινά εκατοντάδες μικρομεταφορές με φορτηγάκι. Πραγματοποιούμε την μικρομεταφορά με ασφάλεια στα αντικείμενα και λαμβάνουμε κάθε είδους προφύλαξη σε κάθε έργο. Εκτελούμε επίσης μεταφορά επίπλων καναπέδες, τραπέζια και κάθε είδους έπιπλο.

Σε κάθε μικρομεταφορά με φορτηγό που αναλαμβάνουμε, μας διακατέχει το αίσθημα της ευθύνης. Φροντίζουμε από την αρχή ως το τέλος την ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων σας για να είστε πλήρως ευχαριστημένοι.
METAFORES4YOU

Δεν μένουμε όμως μόνο εκεί καθώς εκτελούμε μικρομεταφορές δεμάτων και εμπορευμάτων σε όλη την Αθήνα. Όπως έχουμε προαναφέρει η ασφάλεια τόσο των δεμάτων όσο και των εμπορευμάτων είναι ευθύνη μας σε κάθε μικρομεταφορά. Επίσης διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία και αναλαμβάνουμε μικρομεταφορές ηλεκτρικών συσκευών και επίπλων σε όλη την Αττική, από Leroy Merlin, Media Markt, Ikea, Eurosofa, Μαρμαρίδη κ.α αυθημερόν!

 • Αθήνα
 • Αεροδρόμια
 • Λιμάνια

Έχουμε καλύψει και καλύπτουμε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής, καθώς διαθέτουμε συνεργασίες και έμπειρους επαγγελματίες για κάθε περιοχή..

Μικρομεταφορες με ασφαλεια και συνεπεια

Συνοψίζοντας σας παραθέτουμε τις υπηρεσίες για κάθε μικρομεταφορά που εκτελούμε στην Αθήνα. Οι έμπειροι επαγγελματίες μας είναι δίπλα σας σε κάθε μικρομεταφορά σας.

 • Μικρομεταφορα σε ολη την Αθηνα
 • Μικρομεταφορα δεματων
 • Μικρομεταφορα εμπορευματων
 •  Μικρομεταφορα ηλεκτρικων συσκευων
 • Μικρομεταφορα απο και προς αεροδρομιο
 • Μικρομεταφορα απο και προς Λιμανια

Η πιο εμπιστη εταιρεια στις μικρομεταφορες της Αθηνας

Θέλετε να μεταφέρετε ένα μικρό φορτίο σε μεγάλη ή μικρή απόσταση και δεν είναι αρκετά μεγάλο για ένα συμβατικό φορτηγό; Ίσως απλά ψάχνετε να μεταφέρετε μερικά κουτιά, μερικά έπιπλα ή ίσως ένα μικρό διαμέρισμα; Λοιπόν, μην ψάχνετε άλλο, το Metafores4you μπορεί να σας βοηθήσει. Στην πραγματικότητα, ειδικευόμαστε σε μικρομεταφορές με μικρό φορτηγό. Γιατί λοιπόν να πληρώσετε για κάτι που απλά δεν χρειάζεστε; Στο Metafores4you έχουμε βοηθήσει άτομα με αυτήν την ακριβή κατάσταση για 20+ χρόνια! Η τιμολόγηση βασίζεται στο πραγματικό σας απόθεμα, επομένως, χρειάζεται μόνο να πληρώσετε για ό, τι θα μεταφερθεί!

Τι είναι η μικρομεταφορά ;

Οι μικρομεταφορές είναι οποιαδήποτε συλλογή αγαθών που χωράνε σε μικρά φορτηγά ή είναι μικρού μεγέθους.

 • Αποστολή μερικών αντικειμένων σε έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας.
 • Μετακόμιση μικρού γραφείου, καταστήματος.
 • Μετακόμιση σε κολέγιο ή πανεπιστήμιο.
 • Μετακόμιση μερικών επίπλων και μερικών κουτιών.
 • Βοηθώντας τους γονείς σας να μετακομίσουν σε μια βοηθητική εγκατάσταση διαβίωσης.

Υπηρεσίες που μπορούμε να παρέχουμε.

μικρομεταφορες στην αθηναΜπορούμε να προσφέρουμε μια ποικιλία υπηρεσιών και είμαστε σε θέση να προσαρμόσουμε τη δομή των τιμών μας για να ικανοποιήσουμε τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας, παρέχοντας όση ή λίγη βοήθεια που ενδεχομένως θα χρειαστείτε.

Χρειάζεστε βοήθεια με την επιτόπια συσκευασία ή θα προτιμούσατε να εξοικονομήσετε χρήματα και να συσκευάσετε τα δικά σας κουτιά; Χρειάζεστε εγγυημένη ημερομηνία παράδοσης; Στη συνέχεια, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις ταχείες επιλογές υπηρεσιών μας. Εναλλακτικά, εάν ο συγχρονισμός δεν αποτελεί πρόβλημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την πιο αποτελεσματική από οικονομική άποψη επιλογή υπηρεσίας. Την Metafores4you. Χρειάζεστε πλήρη εξυπηρέτηση εντός της παράδοσης στον προορισμό ή θα προτιμούσατε να μειώσετε το κόστος περισσότερο; Εάν ο προϋπολογισμός είναι στο μυαλό σας, απλώς επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε την λύση.

Στην Metafores4you οι επιλογές είναι απεριόριστες και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Είμαστε πρόθυμοι και ικανοί να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες που χρειάζεστε σε τιμή που ταιριάζει και λειτουργεί καλύτερα με τον προϋπολογισμό σας.

Call Now ButtonΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Enter your keyword