Μετακομίσεις Σπιτιών

Μετακομίσεις Σπιτιών

Μετακομίσεις Σπιτιών

Υπάρχει λόγος για τον οποίο λένε ότι οι μετακομίσεις σπιτιών είναι ένα από τα πιο εξαντλητικά και στρεσογόνα πράγματα που μπορείς να κάνεις στη ζωή. Ωστόσο, με μερικά έξυπνα κόλπα, μπορείτε να μετατρέψετε ένα αγχωτικό γεγονός σε κάτι ευχάριστο. Εάν δεν είστε ειδικός στις μετακομίσεις, αλλά σκέφτεστε πώς να μειώσετε το κόστος μετακόμισης στην Αθήνα, είστε στο σωστό μέρος. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, είμαστε όλοι ειδικοί στους δικούς μας τομείς. Μερικοί από εσάς μπορεί να είστε ειδικοί στα λουλούδια, άλλοι στην τέχνη, άλλοι στη μηχανική κλπ… Αλλά πόσοι θα μπορούσαν να πουν ότι είναι ειδικοί στις τιμές μετακόμισης;

Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε, δεν είναι πολλοί. Μπορούμε να το καταλάβουμε αυτό κοιτάζοντας πώς γίνεται κάποιος ειδικός σε έναν τομέα. Εάν αφιερώνετε πολύ χρόνο μαγειρεύοντας, γίνεστε πολύ ικανοί σε αυτό. Εάν ξοδεύετε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας κάνοντας πωλήσεις, γίνεστε πολύ ικανοί και σε αυτό. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για ένα καθημερινό άτομο να γίνει ειδικός στο πώς να εξοικονομήσει χρήματα στις μετακομίσεις σπιτιών, απλώς και μόνο επειδή η μετακόμιση κατοικιών δεν είναι κάτι που κάνετε σε καθημερινή βάση.

Ευτυχώς, έχουμε για εσάς κάποιες εμπιστευτικές πληροφορίες. Το είδος των πληροφοριών που μπορούν να λάβουν μόνο όσοι εργάζονται στον κλάδο μετακόμισης – ναι, οι επαγγελματίες! Με κάθε σοβαρότητα, «μπορείτε» να μάθετε μερικά από τα βασικά στοιχεία σχετικά με τις τιμές μετακόμισης, εάν ειδικότερα μετακομίζετε αρκετές φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ έχετε επίγνωση κάθε πτυχής που περιβάλλει τη μετακόμιση. Ωστόσο, κανείς δεν έχει χρόνο για αυτό στην εποχή μας. Έχετε το Διαδίκτυο στα χέρια σας. Δεν χρειάζεται να περάσετε από κακές εμπειρίες μόνοι σας και να ξοδέψετε πολλ΄ά χρήματα. Είμαστε εδώ για να μοιραστούμε μαζί σας 8 βασικά στοιχεία σχετικά με τις μετακομίσεις σπιτιών που θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα.

Έχετε λιγότερα, πληρώστε λιγότερα για μετακομίσεις σπιτιών

Εάν έχετε λιγότερα να μεταφέρετε, θα εξοικονομήσετε χρήματα στον λογαριασμό μετακόμισής σας. Κάθε κουτί ή κάθε έπιπλο μετράει. Μπορεί να μην ακούγεται ότι ένα ή δύο κουτιά ή έπιπλα μπορεί να κάνουν τη διαφορά. Ωστόσο, θα μπορούσε να είναι η διαφορά μεταξύ της μίσθωσης ενός μεγάλου φορτηγού με της μίσθωσης ενός μικρού φορτηγού. Ακόμα κι αν δεν κατεβαίνατε σε μικρότερο φορτηγό, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να γλυ΄τωσετε έξτρα κόστος και να φιλτράρετε αντικείμενα που μπορεί να μην χρειάζεστε εκ των προτέρων. Θα συσκευάζετε λιγότερα, θα μεταφέρετε λιγότερα κουτιά, εσείς ή οι επαγγελματίες σας θα κάνετε λιγότερα ταξίδια και θα αποσυσκευάζετε λιγότερα. Έτσι, οδηγούμαστε σε  λιγότερη και άμεση μεταφορά σε μειώσεις κόστους μετακόμισης. Θα συσκευάζατε κουτιά με σπασμένα παλιά gadget απλά για να τα πετάξετε μόλις μετακομίσετε; Πληρώνετε για κάθε αντικείμενο που αποφασίζετε να φορτώσετε στα φορτηγά, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα του να είσαι μινιμαλιστής.

Μπορείτε επίσης να βγάλετε μετρητά ενώ θα απαλλαγείτε από ανεπιθύμητα αντικείμενα. Να θυμάστε πάντα ότι υπάρχουν αντικείμενα για τα οποία δεν θα μπορείτε να πληρώσετε και μερικές φορές θα πρέπει να τα πετάξετε. Ανάλογα με τους νόμους του κράτους, θα πρέπει να μάθετε τι μπορείτε να πετάξετε και πώς μπορείτε να τα πετάξετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τους κανόνες, έτσι ώστε να κινηθείτε σε ασφαλή μονοπάτια.

Η κατοχή λιγότερων αντικειμένων συμβάλλει στη μείωση του κόστους μετακόμισης

Η συσκευασία είναι μια πολύ σημαντική διαδικασία στη μεταφορά. Επίσης γνωρίζετε ότι οι μεγάλες μετακομίσεις μπορεί να είναι αρκετά δαπανηρές στην Αθήνα. Τι γίνεται με τα γεύματα που θα αγοράσετε κατά τη μετακόμιση; Ίσως το φυσικό αέριο και το ρεύμα σας να μην έχουν συνδεθεί την ημέρα της μετακόμισής σας, με αποτέλεσμα να μην έχετε άλλη επιλογή από το να φάτε έξω. Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα στην επόμενη μετακόμιση σας στην Αθήνα, θα πρέπει να κάνετε οικονομία σε υλικά συσκευασίας. Ξέρουμε πόσο ταλαιπωρία είναι να πιάνειτε κουτιά και να συσκευάζετε υλικά προετοιμάζοντας την επόμενη μετακόμιση.

Μεμονωμένα τα κουτιά δεν είναι πολύ ακριβά, αλλά μόλις προσθέσετε όλα τα κουτιά και τα περιτυλίγματα με φυσαλίδες, θα εκπλαγείτε με το συνολικό κόστος όλων των υλικών συσκευασίας. Φυσικά η Metafores4you αναλαμβάνει και αυτό το κομμάτι, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.. Τι χρειάζεστε πραγματικά για να συσκευάσετε τα πράγματά σας; Μερικά κουτιά για να αποθηκεύσετε και να στοιβάζετε τα αντικείμενά σας και μερικά περιτυλίγματα με φυσαλίδες για να αποτρέψετε την καταστροφή των πιο εύθραυστων αντικειμένων σας. Ακόμα και αν πρόκειται για μικρομεταφορές.

Τι γίνεται με τα περιτυλίγματα φυσαλίδων;

Δεν τα χρειάζεστε απαραίτητα. Αυτά είναι υλικά που εμποδίζουν τα γυάλινα σκεύη σας να σπάσουν. Έχετε πετσέτες, και υλικά ρούχων που θα κάνουν παρόμοια δουλειά. Οι εφημερίδες είναι επίσης εξαιρετικές για τον ίδιο σκοπό. Έτσι, μπορείτε να δείτε ότι δεν πρέπει να κοστίζει τίποτα για να πακετάρετε τα υπάρχοντά σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγη κοινή λογική και προγραμματισμός.

Εκπαιδευτείτε για να εξοικονομήσετε χρήματα στις μετακομίσεις σπιτιών

Οι περισσότεροι άνθρωποι απλώς δεν έχουν επαρκή εμπειρία για να μπορέσουν να σχηματίσουν μια τεκμηριωμένη γνώμη. Επειδή η πράξη της μετακόμισης κατοικιών συνήθως είναι βάρος, μεταξύ των χρονικών περιόδων, ακόμα κι αν κάποιος είχε βιώσει τη μετακόμιση αρκετές φορές, είναι δύσκολο να κατανοήσει πλήρως πώς λειτουργεί η βιομηχανία μετακόμισης. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα υπάρχει ασυμμετρία πληροφοριών. Εκπαιδεύστε τον εαυτό σας και αποφύγετε να σας τυφλώνουν οι κακές πρακτικές του κλάδου.

Κρυφές Χρεώσεις

Είμαστε βέβαιοι ότι οι περισσότεροι από εσάς είχατε αυτή την εμπειρία όταν νομίζετε ότι λαμβάνετε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία σε μια δεδομένη τιμή, μόνο για να μάθετε ότι υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις. Δυστυχώς, αυτή είναι μια κοινή επιχειρηματική πρακτική, που δεν περιορίζεται μόνο στη βιομηχανία μετακόμισης. Φυσικά από την μεριά σας πρέπει να είστε ακριβείς στα αντικείμενα που θέλετε να μεταφερθούν. Με αυτό τον τρόπο, θα γνωρίζετε σίγουρα το κόστος. Πληρώστε μόνο για ό,τι έχετε χρησιμοποιήσει. Αποφύγετε κρυφές χρεώσεις. Μην ξεγελιέστε. Το μόνο που έχετε να κάνετε με την Metafores4you, είναι να πείτε αναλυτικά τι θέλετε να μεταφερθεί και που. Θα έχετε από την αρχή την τιμή και θα γνωρίζετε τι θα πληρώσετε.

Να περιμένετε το απροσδόκητο

Η ζωή είναι γεμάτη απροσδόκητα γεγονότα! Αυτό είναι καλό και κακό! Από την εμπειρία μας, είναι καλύτερο να μην σχεδιάζετε να μετακομίσετε αμέσως μετά το χρόνο διακανονισμού. Αφήστε τουλάχιστον μερικές ώρες, ακόμα και μια ή δύο μέρες για να μετακομίσετε στο νέο σας μέρος. Δεν είναι σύνηθες οι ημερομηνίες διακανονισμού να καθυστερούν. Το να μένεις κολλημένος περιμένοντας να φτάσει το κλειδί είναι η χειρότερη εμπειρία.

Χρωματίστε τα κουτιά σας

Έχετε μετακομίσει ποτέ και βιώσατε ένα “α… Δεν ξέρω γιατί αυτό το κουτί είναι στο δωμάτιό μου;” Ή ένας βουνό από κουτιά που σας εμποδίζουν να διαβάσετε την ετικέτα που γράψατε προσεκτικά την προηγούμενη εβδομάδα; Έχουμε μια λύση για εσάς. Χρησιμοποιήστε κωδικό χρώματος για τα κουτιά σας για κάθε δωμάτιο. Είναι γρήγορο απλό και εύκολο. Μπορείτε να διακρίνετε ποιο κουτί ανήκει σε ποιο δωμάτιο χωρίς να χρειάζεται να διαβάσετε και από πιο μακριά.

Η μετακόμιση στη Metafores4you είναι ευθύνη. Οι μετακομίσεις σπιτιών είναι μια καθημερινή δουλειά για εμάς. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους μετακόμιση στην Αθήνα και μπορείτε να είστε ήσυχοι για όλη την διαδικασία. Ζητήστε Προσφορά!

 

Call Now ButtonΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Enter your keyword