Φθηνες Μετακομισεις

Φθηνες Μετακομισεις

Φθηνες Μετακομισεις

Ψάχνετε για φθηνές μετακομίσεις Αθήνα ; Στην Metafores4you αναλαμβάνουμε φθηνές μεταφορές και μετακομίσεις σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Οι αξιόπιστοι και έμπειροι συνεργάτες μας θα μεταφέρουν τα υπάρχοντα σας με κάθε ασφάλεια και μέτρο που θα λάβουν στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αν βρίσκεστε σε αναζήτηση για φθηνή μετακόμιση τότε ήρθατε στο σωστό μέρος.

Συμβουλές για τη συσκευασία για φθηνές μετακομίσεις στην Αθήνα

Η διαδικασία συσκευασίας κουτιών είναι το πιο χρονοβόρο μέρος της φθηνής μετακόμισης. Είναι επίσης ένα από τα πιο κρίσιμα μέρη, καθώς για να γίνει σωστά μπορεί να κάνει τη διαδικασία πολύ πιο εύκολη. Είναι συνετό να ξεκινήσετε εκ των προτέρων για να μειώσετε το άγχος να τα κάνετε όλα την τελευταία στιγμή.

Επισημάνετε τα κουτιά σας – υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το κάνετε αυτό. Μπορείτε να τα επισημάνετε ανά δωμάτιο, να γράψετε ό, τι υπάρχει στο κουτί ή ακόμη και να χρωματίσετε κάθε δωμάτιο με ταινία.
Προστατέψτε τα υπάρχοντά σας – χρησιμοποιήστε περιτυλίγματα, πετσέτες ή ρούχα. Το σημαντικό είναι ότι τα αντικείμενά σας θα φτάσουν στο νέο σας σπίτι στην ίδια κατάσταση όταν έφυγαν από το παλιό σας.
Κάντε τα κουτιά ανυψωτικά – Μην συσκευάζετε κουτιά έτσι ώστε να είναι πολύ βαριά για να τα παραλάβετε! Τα κουτιά έχουν επίσης σημείο θραύσης, εάν το περιεχόμενο είναι πολύ βαρύ, θα σπάσουν.
Γεμίστε τα κενά – Αυτό διασφαλίζει ότι τα πράγματα δεν κουνιόνται και εμποδίζουν το να σπάσουν τα ευαίσθητα αντικείμενα.

Ως δευτερεύουσα σημείωση – φροντίστε να ελέγξετε την ασφάλειά σας. Οι μετακομίσεις καλύπτονται συχνά από την ασφάλιση κατοικίας, αλλά μόνο εάν είναι συσκευασμένες από επαγγελματίες. Επομένως, σας προτείνουμε να αναλάβετε επιπλέον ασφάλιση εάν χρειαστεί.

Φυσικά η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει πλήρως την συσκευασία των κουτιών σας, στις πιο χαμηλές τιμές. 

Τα χρονοδιαγράμματα είναι ζωτικής σημασίας

Ο χρόνος της μετακόμισης σας είναι καθοριστικός για την τιμή. Αν και μπορεί να μην το περιμένετε, η βιομηχανία μετακόμισης είναι εποχική. Επιπλέον, πρέπει να προσπαθήσετε να αποφύγετε τη μετακόμιση τα σαββατοκύριακα, τις σχολικές αργίες και τις αργίες. Αυτό συμβαίνει καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, οπότε φροντίστε να προγραμματίσετε εκ των προτέρων για να αποφύγετε να πληρώσετε μια τιμή premium.

Όσο νωρίτερα αρχίσετε να σχεδιάζετε κάτι, τόσο περισσότερο θα αποθηκεύσετε. Δεν θα πιεστείτε σε ό, τι απομένει. Το ίδιο ισχύει για το χρονικό διάστημα που μπορείτε να περιμένετε. Εάν πρέπει να μεταφέρετε τα πράγματα γρήγορα, τότε πιθανότατα θα πληρώσετε περισσότερο από το να είστε ευέλικτοι με τον χρόνο παράδοσης.

Συμπληρώστε την φόρμα η καλέστε μας για να σχεδιάζουμε το πλάνο της δική σας μετακόμισης.

    Call Now ButtonΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

    Enter your keyword