Ταυτοτητα

”Για να έχεις μια πετυχημένη πορεία, πρέπει να αγαπάς και να σέβεσαι το επάγγελμα σου.”

Με αυτή τη σκέψη και εμείς ξεκινήσαμε να δημιουργούμε 4 ατομικές μεταφορικές εταιρείες. Τα χρόνια που πέρασαν η κάθε μια εταιρεία ξεχωριστά κέρδιζε σιγά σιγά τις εντυπώσεις και την εμπιστοσύνη των πελατών της, γιατί πάνω από όλα και οι 4 ιδιοκτήτες πορευτήκαμε με τιμιότητα.

Το να κοιτάς το κέρδος της επιχείρισης σου είναι το παν, το να το κάνεις όμως σε συνδυασμό με τις ανάγκες των συνανθρώπων σου είναι ανεκτίμητο. Αυτός ήταν ο λόγος που το 2010 καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στην οικονομική κρίση που έπληξε βαριά τον κλάδο των μεταφορών. Τότε είχαμε την τύχη να γνωριστούμε και κάποια χρόνια αργότερα η αγάπη για την δουλειά μας, μας οδήγησε σε μια επιτυχή συνεργασία.

Έτσι δημιουργήσαμε την εταιρεία Metafores4you. 4 άνθρωποι για σας. Πάντα στη διάθεση σας, ο καθένας με την δική του εξειδίκευση στη μετακόμιση, στη διανομή εμπορευμάτων, στη χρήση ανυψωτικού μηχανήματος και στις μικρομεταφορές.

Διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά όλων των μεγεθών και ανυψωτικά μηχανήματα. Καλύπτουμε όλα τα προάστια της Αττικής (Δυτικά, ανατολικά, βόρεια και νότια) οικονομικά, άμεσα και με ασφάλεια, πάντα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Η επιλογή να συνεργαστούμε είναι στο χέρι σας, η ποιότητα και το καλύτερο αποτέλεσμα είναι στο δικό μας.

Εμπιστευτείτε μας

Με εκτίμηση

Η ομάδα του Metafores4you

Call Now ButtonΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Enter your keyword