Μεταφορα Κρεβατιου

Μεταφορα Κρεβατιου

Μεταφορα Κρεβατιου

Ενώ το σπίτι σας είναι γεμάτο με πολλά μεγάλα έπιπλα και αντικείμενα, κανένα από αυτά δεν συγκρίνεται με την ογκώδη όψη του κρεβατιού σας! Από το στρώμα και το ελατήριο έως το πλαίσιο και το κεφαλάρι, η μετακόμιση, μεταφορά κρεβατιού και στρώματος δεν είναι εύκολη υπόθεση – ειδικά αν το κάνετε χωρίς τη βοήθεια επαγγελματιών. Τα καλά νέα: είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε για την μεταφορά του κρεβατιού σας σε χαμηλό κόστος.

Εάν δεν είστε σίγουροι για το πώς να μεταφέρετε με ασφάλεια ένα κρεβάτι ή κρεβάτια πάνω ή κάτω από τις σκάλες ή εάν χρειάζεστε επαγγελματική βοήθεια για να αποφύγετε ζημιές στη μετακόμιση, τότε μπορούμε να βοηθήσουμε. Οι μεταφορείς της εταιρείας μας ελέγχονται στο παρασκήνιο και εκπαιδεύονται επαγγελματικά για να βοηθήσουν την ασφαλή μεταφορά του κρεβατιού σας ή να μεταφέρουν αντικείμενα για ανακαίνιση και είναι στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουν με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο.

Εάν πρέπει να μεταφέρετε το κρεβάτι και το στρώμα σας στο νέο σας σπίτι το συντομότερο δυνατό, τότε η αποστολή του κρεβατιού μπορεί να είναι η πιο γρήγορη επιλογή σας. Κατά την αποστολή κρεβατιού, φροντίστε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο σωστό τύλιγμα και προστασία του στρώματος, του ελατηρίου κουτιού, του πλαισίου κρεβατιού και του κεφαλιού. Αυτό θα αποτρέψει τη ζημιά στα υπάρχοντά σας κατά τη διάρκεια κάποιας ανώμαλης, μεγάλης απόστασης διαδρομής. Φυσικά όλα τα παραπάνω τα αναλαμβάνουμε εμείς χωρίς να χρειαστεί εσείς να κάνετε τίποτα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε μια λίστα για την αποστολή σας και να επιλέξετε την Metafores4you που ταιριάζει στις ανάγκες σας και στο σημείο τιμής.

Αξίζει τον κόπο να μεταφέρετε ένα στρώμα η κρεβάτι ;

Εκτός αν το τρέχον στρώμα σας ικανοποιεί τις ανάγκες σας, αναρωτηθείτε αυτές τις ερωτήσεις.

 • Είναι το στρώμα σας άνω των οκτώ ετών; Εάν ναι, μπορεί να είναι κοντά στο τέλος της διάρκειας ζωής του.
 • Πόσο άνετο είναι το παλιό σας κρεβάτι; Εάν ξυπνάτε με πόνους, αυτά είναι σημάδια ότι το στρώμα σας μπορεί να μην είναι κατάλληλο και πρέπει να αντικατασταθεί.
 • Είναι το στρώμα καλής ποιότητας; Εάν έχετε ένα χαμηλής ποιότητας κρεβάτι, η μεταφορά ενός νέου κρεβατιού μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να αναβαθμίσετε την εμπειρία ύπνου σας.
 • Σε ποια κατάσταση βρίσκεται το στρώμα;
 • Το κρεβάτι σας ικανοποιεί τις ανάγκες σας; Ίσως χρειάζεστε ένα μεγαλύτερο κρεβάτι ή θέλετε να αναβαθμίσετε σε ένα ρυθμιζόμενο ή στρώμα ύπνου.
  Είναι η ιδανική στιγμή για να αγοράσετε ένα νέο κρεβάτι
 • Εάν σκεφτόσασταν ένα νέο στρώμα, υπάρχουν πολλοί λόγοι για αγορά κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

Στην Metafores4you αναλαμβάνουμε την ασφαλή μεταφορά του κρεβατιού σας σε χαμηλό κόστος σε όλη την Αθήνα.

Συμπληρώστε την φόρμα η καλέστε μας για να σχεδιάζουμε το πλάνο της δική σας μετακόμισης.

  Call Now ButtonΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

  Enter your keyword