Ανυψωτικα μηχανηματα Μετακομισης

Ανυψωτικα μηχανηματα Μετακομισης

Ανυψωτικα μηχανηματα Μετακομισης

Τα έπιπλα, ο εξοπλισμός και τα μεγάλα είδη δημιουργούν συχνά δυσκολία παράδοσης για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και κατοικιών. Κατά συνέπεια, ορισμένες επιχειρήσεις δεν παρέχουν παραδόσεις, χρεώνουν αστρονομική χρέωση και έρχεστε σε αδιέξοδο. Ας σας βοηθήσουμε με αυτό. Διαθέτουμε ανυψωτικά μηχανήματα μετακομίσεων για να μεταφέρουμε κάθε είδους έπιπλο και ηλεκτρική συσκευή στον χώρο σας. Αναλαμβάνουμε ανυψώσεις αλουμινίων, τζαμιών, πόρτες, πλάκες από ηλιακούς θερμοσίφωνες σε πολύ χαμηλές τιμές.

Εμπειρία στη χρήση στη μετακόμιση με ανυψωτικό μηχάνημα

Το προσωπικό μας θα παραλάβει τα αντικείμενα για λογαριασμό σας και θα τα παραδώσει εκεί πού τα χρειάζεστε.

Αγοράσατε νέο πλυντήριο, στεγνωτήριο, ψυγείο ή ηλεκτρική κουζίνα; Μπορούμε να φροντίσουμε για την παράδοση με την βοήθεια των ανυψωτικών μηχανημάτων που διαθέτουμε. Οι επαγγελματίες της Metafores4you είναι ευέλικτοι για να ανταποκρίνονται στο πρόγραμμά σας!

Οι μεταφορείς μας είναι εκπαιδευμένοι για να προστατεύουν την ακριβή συσκευή σας από τυχόν ζημιές κατά την διάρκεια της χρησιμοποίησης του ανυψωτικού μηχανήματος για μετακόμιση,  που ενδέχεται να προκύψουν κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

Τα οικιακά και εμπορικά ψυγεία είναι βαριά και πρέπει να τα χειρίζεστε με μεγάλη προσοχή! Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε ποιος είναι ο συνιστώμενος αριθμός συνεργατών για την ασφαλή μεταφορά του ψυγείου σας. Ψάχνετε για μετακόμιση από το ένα σπίτι στο άλλο και το ψυγείο σας με χρήση ανυψωτικού μηχανήματος; Οι μεταφορείς μας μπορούν να μεταφέρουν τα ψυγεία για εσάς και να σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα.

Παράδοση πλυντηρίου και στεγνωτηρίου – επίπλων

Αφήστε τους εκπαιδευμένους επαγγελματίες μας την μετακόμιση με ανυψωτικό μηχάνημα για τα πλυντήρια, στεγνωτήρια και έπιπλα σας, όπως και όλων των ειδών τις ηλεκτρικές συσκευές.

Θέλετε να μεταφερθούν βαριά και ευαίσθητα αντικείμενα με ανυψωτικό μηχάνημα ; Φροντίζουμε για την παραλαβή και την παράδοση. Θα φροντίσουμε σωστά τα έπιπλα σας διατηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Τα αντικείμενα σας θα τυλιχθούν για προστασία κατά τη μεταφορά.

Έχουμε μια γκάμα εξοπλισμού από ανυψωτικά μηχανήματα, τα οποίοι φτάνουν μέχρι το παράθυρο του 8ου ορόφου, για να ανυψώσουν τα αντικείμενα πάνω / κάτω.

Οι έμπειρες ομάδες μετεγκατάστασης ανύψωσης είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν μετακομίσεις βαρέων εξοπλισμών που μπορεί να έχετε, είτε θέλετε να μεταφέρετε ένα μηχάνημα εκτύπωσης από το ισόγειο είτε μεταφορά πιάνου και πολλά ακόμη.

Οι μετακομίσεις με βαριά έιπλα είναι μια υπηρεσία που ειδικεύεται η Metafores4you. Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα πραγματοποιήσουν μια επίσκεψη στο χώρο η οποία μας δίνει πλήρη κατανόηση της ακριβούς απαίτησής σας, διασφαλίζοντας ότι κάθε πιθανότητα λαμβάνεται υπόψη και μας επιτρέπει να σας παρέχουμε μια ειδική προσφορά.

Βαριές μετακομίσεις με ανυψωτικό μηχάνημα

Το πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε απαίτηση μπορεί να έχετε είτε θέλετε να μεταφέρετε ένα μεγάλο μηχάνημα είτε ολόκληρη σειρά από βαριά έπιπλα. Μπορούμε να παρέχουμε εξαρτήματα για αποσυναρμολόγηση οποιουδήποτε εξοπλισμού / επίπλων, επιτρέποντάς μας να μεταφέρουμε τα αντικείμενα σε διαχειρίσιμα μέρη, να τα φορτώσουμε και να παραδώσουμε στη τοποθεσία που θα μας υποδείξετε, όπως και να χρησιμοποιήσουμε το σύστημα επισήμανσης των εξαρτημάτων μας για επανασυναρμολόγηση.

Οι μετακομίσεις με ανυψωτικό μηχάνημα πρέπει να πραγματοποιούνται από έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου. Κατά τη μεταφορά βαρέων μηχανημάτων και εξοπλισμού, είναι σημαντικό το όχημα να φορτώνεται σωστά και με ασφάλεια για να εξαλειφθεί ο κίνδυνος ζημιάς κατά τη μεταφορά.

Είμαστε πλήρως εκπαιδευμένοι στο χειροκίνητο χειρισμό και τη συναρμολόγηση επίπλων, δίνοντάς μας την πλήρη γνώση που απαιτείται για να κάνουμε τις πιο δύσκολες και δύσκολες μετεγκαταστάσεις.

Υγεία και Ασφάλεια

Κατά τη φάση προγραμματισμού πριν από την μετακόμιση, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην Υγεία & Ασφάλεια, δημιουργώντας μια πλήρη δήλωση μεθόδου εκτίμησης κινδύνου για όλες τις φάσεις της μετακόμισης σας. Όλο το λειτουργικό μας προσωπικό είναι πλήρως εκπαιδευμένο στον εντοπισμό κινδύνων και στη δημιουργία δευτερογενών αξιολογήσεων κινδύνων πριν από την έναρξη της εργασίας κάθε μέρα, διασφαλίζοντας την μέγιστη ασφάλεια του προσωπικού σας και τυχόν τρίτων που ενδέχεται να είναι παρόντες.

Πνευματική ηρεμία

Σε συνεργασία με εσάς, θα βρούμε την πιο αποτελεσματική και οικονομικά αποδοτική μέθοδο για να καλύψουμε τις μεμονωμένες περιστάσεις της επιχείρησής ή του σπιτιού σας.

Στην Metafores4you διαθέτουμε την εμπειρία και τεχνογνωσία χρήσης ανυψωτικών μηχανημάτων και σας τα παρέχουμε για την δική σας ευκολία. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς και καλέστε μας για την μετακόμιση σας.

Call Now ButtonΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Enter your keyword